En flott høstdag i april:)

Yarra Valley ligger en times kjøretur nordøst for Melbourne, og er et populært utfartsted for melbournerne. Yarra Valley er kjent for sine flotte vingårder, bær- og fruktproduksjon og god lokalprodusert mat som ost, laks, ørret og kaviar. 


Det var flotte høstfarger som møtte oss da vi kom til Yarra Valley. Vi stoppet innom vingården TarraWarra Estate som er kjent for sine Chardonnay og Pinot Noir viner. Her ligger også TarraWarra Museum of Art som er Australias første privatfinansierte offentlige museum. Her vises det frem australske verker fra midten av 1900-tallet av noen av Australias mest anerkjente kunstnere, inkludert Brett Whiteley, Fred Williams, Jeffrey Smart og Arthur Boyd.


Inngangen til vinkjelleren ved TerraWarra Estate, hvor det er vinsmaking. 
 Vinranker så langt øyet kan se.Det er også et Chocolaterie i Yarra Valley. Vi tenkte dette sikkert var like lite og koselig som det vi besøkte i Blue Mountains, men det var litt større og litt flere folk!


Gratis smaksprøver. Da MÅ man jo bare smake, ikke sant? Namnam.


Vi var langt fra de eneste som hadde tatt turen hit denne dagen i påska. Men flott var det her likevel :)


Vi så mye dyr og her mater Daniel en geit.


Også så vi jammen meg alpakka.

Vi hadde en flott dag Yarra Valley i vakker natur og nydelig høstvær, og det var absolutt verdt å bruke en hel dag her :)

2 kommentarer

kreativemeeg

22.04.2017 kl.03:59

Ser fantastisk ut :)

travelforlife

22.04.2017 kl.05:36

kreativemeeg: Takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

hits